Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Πάρος


Επιλέξτε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Πάρο που θα θέλατε να περάσετε αυτές τις διακοπές σας. Σίγουρα θα βρείτε το ιδανικό για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας μέσα από τον οδηγό παρος.gr!

Antonia Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 50 €Το Antonia Studios βρίσκεται στη Νάουσα 300 μέτρα από την παραλία των Αγίων Αναργύρων και πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης.
Nikolas Naousa Guesthouse
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 50 €Το Nikolas Naousa Guesthouse βρίσκεται στη Νάουσα 250 μέτρα από το λιμανάκι και το κάστρο της Νάουσας.
Villa Katerina
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 35 €Το Villa Katerina βρίσκεται στην Παροικιά 100 μέτρα από την παραλία Κάτω Γιαλός κι απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια και καταστήματα.
Katerina Apartments & Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 75 €Το Katerina Apartments & Studios βρίσκεται στη Νάουσα 200 μέτρα από την παραλία Πιπέρι και 100 μέτρα από το κέντρο της πόλης.
Δωμάτια Σπύρος
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 50 €Τα Δωμάτια Σπύρος βρίσκονται στην Παροικιά 50 μέτρα από την παραλία κι απέχουν 100 μέτρα από το λιμάνι της Παροικιάς και 10 χλμ από το αεροδρόμιο της Πάρου.
Katerina's Ηouse
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 66 €Το Katerina's Ηouse βρίσκεται στη Νάουσα 200 μέτρα από την παραλία των Αγίων Αναργύρων και πολύ κοντά σε ταβέρνες, καταστήματα και καφετέριες.
Popis Apartments
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 30 €Το Popis Apartments βρίσκεται στην Αλυκή δίπλα στην παραλία κι απέχει 300 μέτρα από το αεροδρόμιο και 10 χλμ από το λιμάνι της Παροικιάς.
Paros Rooms
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 50 €Το Paros Rooms βρίσκεται στην Παροικιά 50 μέτρα από την παραλία κι απέχει 1 χλμ από το λιμάνι.
Bungalows Marina
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 67 €Το Bungalows Marina βρίσκεται στη Νάουσα 200 μέτρα από την παραλία των Αγίων Αναργύρων και 100 μέτρα από το κέντρο της πόλης.
Pension Chanioti
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 30 €Η Pension Chanioti βρίσκεται στην Παροικιά 350 μέτρα από την παραλία Λιβάδια κι απέχει περίπου 1 χλμ από το κέντρο της πόλης.

Συχνές ερωτήσεις

Υπάρχουν ενοικιαζόμενα δωμάτια στο site σας;

Ναι! Έχουμε αναρτημένα πάνω από 150 δωμάτια εκ των οποίων τα περισσότερα βρίσκονται στην Παροικιά και στη Νάουσα Πάρου. Για δωμάτια στην Παροικιά Πάρου κάντε click εδώ ενώ για δωμάτια στην Νάουσα Πάρου κάντε click εδώ

Πότε είναι η ιδανική στιγμή να κάνω μια κράτηση;

Η ιδανική στιγμή για να κάνετε κράτηση στα καταλύματα της πάρου είναι από Δεκέμβριο έως Μάρτιο. Τότε είναι η περίοδος όπου θα πετύχετε οικονομικές προσφορές καθώς τότε υπάρχει πληθώρα καταλυμάτων που θα μπορείτε να διαλέξετε. Όσο πλησιάζει η περίοδος του καλοκαιριού, οι 'ευκαιρίες' λιγοστεύουν καθώς τα οικονομικά καταλύματα θα φτάσουν σύντομα σε 100% πληρότητα.

Ποια είναι τα καλύτερα ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Πάρο;

Τα Villa Kastro, Althea Villa, Panos Studios, Petalides apartments είναι κάποια από τα καλύτερα ενοικιαζόμενα δωμάτια / βίλλες. Για να τα δείτε όλα κάντε click εδώ.

Μπορώ να κάνω την κράτηση μου με κάρτα;

Φυσικά! Όλα τα καταλύματα που έχουμε καταχωρημένα δέχονται πληρωμή με κάρτα πιστωτική / χρεωστική. Θα πρέπει να προχωρήσετε στα βήματα της κράτησης για να εμφανιστούν οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής!

Έχω κατικοίδιο μπορώ να το πάρω μαζί μου στις διακοπές;

Μεγάλο μέρος των καταλυμάτων που έχουμε καταχωρημένα δέχονται και κατικοίδια μικρού ή και μεγάλου μεγέθους. Συνήθως είναι τα αυτόνομα διαμερίσματα ή βίλλες.

Αναζήτηση Καταλυμάτων

προσφορές πάρος

πάρος χαρτης