Δείτε τα

ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Αλυκή Πάρου


 

Popis Apartments
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 30 €Το Popis Apartments βρίσκεται στην Αλυκή δίπλα στην παραλία κι απέχει 300 μέτρα από το αεροδρόμιο και 10 χλμ από το λιμάνι της Παροικιάς.
Fivos Apartments
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 35 €Το Fivos Apartments βρίσκεται στην Αλυκή 200 μέτρα από την παραλία κι απέχει 600 μέτρα από το αεροδρόμιο της Πάρου.
Villa Lefkes
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 50 €Το Villa Lefkes βρίσκεται στην Αλυκή 40 μέτρα από την παραλία Πίσω Αλυκή κι απέχει 14 χλμ από την Παροικιά.
Maistrali Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 80 €Το Maistrali Studios βρίσκεται στην Αλυκή, μόλις 40 μέτρα από την παραλία. Απέχει 12 χλμ από το λιμάνι και 1,5 χλμ από το αεροδρόμιο της Πάρου.
Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα Εβίτα
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 60 €Τα Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα Εβίτα βρίσκονται στην Αλυκή 50 μέτρα από την παραλία του Αγίου Νικολάου και πολύ κοντά σε ταβέρνες, μαγαζιά και καφετέριες.
Narkissos Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 45 €Το Narkissos Studios βρίσκεται στην Αλυκή 500 μέτρα από την παραλία, τις καφετέριες, τα εστιατόρια και τα σούπερ μάρκετ.
George's Apartments
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 55 €Το George's Apartments βρίσκεται στην Αλυκή ακριβώς δίπλα στην παραλία. Απέχει 5 λεπτά οδικώς από το αεροδρόμιο και 12 χλμ από το λιμάνι της Παροικιάς.
Ξενώνας Περδικούλη
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 55 €Ο Ξενώνας Περδικούλη βρίσκεται στην Αλυκή 50 μέτρα από την παραλία κι απέχει 10 χλμ από το λιμάνι της Παροικιάς και 2 χλμ από το αεροδρόμιο.
Anixis Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 58 €Το Anixis Studios βρίσκεται στην Αλυκή 350 μέτρα από την παραλία κι απέχει 3 χλμ από το αεροδρόμιο και 12 χλμ από το λιμάνι της Παροικιάς.
Studios Eleni
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 65 €Το Studios Eleni βρίσκεται στην Αλυκή 50 μέτρα από την παραλία κι απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Παροικιά.

Αναζήτηση Καταλυμάτων

προσφορές πάρος

πάρος χαρτης