Δείτε τα

ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Δρυό Πάρου


Νεφέλη
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 35 €Το Νεφέλη βρίσκεται στο Δρυό 100 μέτρα από την παραλία του Μπουτάρη και 300 μέτρα από το κέντρο του χωριού, όπου υπάρχουν καταστήματα, καφετέριες και ταβέρνες.
La Mer Seaside Apartments
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 65 €Το La Mer Seaside Apartments βρίσκεται στο Δρυό δίπλα στην παραλία Μπουτάρη. Σε απόσταση 200 μέτρων θα βρείτε και την παραλία Χρυσή Ακτή.
Efi Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 55 €Το Efi Studios βρίσκεται στο Δρυό κι απέχει 2 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία Χρυσή Ακτή.
Kleanthi Apartments
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 48 €Το Kleanthi Apartments βρίσκεται στο Δρυό 50 μέτρα από τις παραλίες Μπουτάρη και Δρυός. Απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από ψαροταβέρνες και μπαρ.
Blue & Sea Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 100 €Το Blue & Sea Studios βρίσκεται στο Δρυό ακριβώς δίπλα στην παραλία και πολύ κοντά σε καφέ, μπαρ και εστιατόρια.
Betty Apartments
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 52 €Το Betty Apartments βρίσκεται στο Δρυό μέσα σε έναν κήπο από ελαιόδεντρα κι απέχει 100 μόλις μέτρα από την παραλία και το λιμανάκι.
Το Κύμα
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 125 €Το Κύμα βρίσκεται στο Δρυό ακριβώς πάνω στην παραλία και δίπλα σε σούπερ μάρκετ, εστιατόρια και καφετέριες.
Apartments Tarsa
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 75 €Το Apartments Tarsa βρίσκεται στο Δρυό 30 μέτρα από την παραλία όπου διατίθενται δωρεάν ξαπλώστρες.
Nissiotiko Studios & Apartments
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 85 €Το Nissiotiko Studios & Apartments βρίσκεται στο Δρυό 20 μόλις μέτρα από την παραλία. Απέχει 13 χλμ από το αεροδρόμιο και 25 χλμ από το λιμάνι της Παροικιάς.
Tarsa Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 90 €Το Tarsa Studios βρίσκεται στο Δρυό ακριβώς πάνω στην παραλία. Απέχει 1 χλμ από τη Χρυσή Ακτή και 15 χλμ από τη Νάουσα.

Αναζήτηση Καταλυμάτων

προσφορές πάρος

πάρος χαρτης