Δείτε τα

ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Δρυό Πάρου


La Mer Seaside Apartments
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 65 €Το La Mer Seaside Apartments βρίσκεται στο Δρυό δίπλα στην παραλία Μπουτάρη. Σε απόσταση 200 μέτρων θα βρείτε και την παραλία Χρυσή Ακτή.
Νεφέλη
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 35 €Το Νεφέλη βρίσκεται στο Δρυό 100 μέτρα από την παραλία του Μπουτάρη και 300 μέτρα από το κέντρο του χωριού, όπου υπάρχουν καταστήματα, καφετέριες και ταβέρνες.
Efi Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 55 €Το Efi Studios βρίσκεται στο Δρυό κι απέχει 2 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία Χρυσή Ακτή.
Kleanthi Apartments
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 48 €Το Kleanthi Apartments βρίσκεται στο Δρυό 50 μέτρα από τις παραλίες Μπουτάρη και Δρυός. Απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από ψαροταβέρνες και μπαρ.
Blue & Sea Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 100 €Το Blue & Sea Studios βρίσκεται στο Δρυό ακριβώς δίπλα στην παραλία και πολύ κοντά σε καφέ, μπαρ και εστιατόρια.
Betty Apartments
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 52 €Το Betty Apartments βρίσκεται στο Δρυό μέσα σε έναν κήπο από ελαιόδεντρα κι απέχει 100 μόλις μέτρα από την παραλία και το λιμανάκι.
Apartments Tarsa
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 75 €Το Apartments Tarsa βρίσκεται στο Δρυό 30 μέτρα από την παραλία όπου διατίθενται δωρεάν ξαπλώστρες.
Το Κύμα
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 125 €Το Κύμα βρίσκεται στο Δρυό ακριβώς πάνω στην παραλία και δίπλα σε σούπερ μάρκετ, εστιατόρια και καφετέριες.
Nissiotiko Studios & Apartments
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 85 €Το Nissiotiko Studios & Apartments βρίσκεται στο Δρυό 20 μόλις μέτρα από την παραλία. Απέχει 13 χλμ από το αεροδρόμιο και 25 χλμ από το λιμάνι της Παροικιάς.
Tarsa Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 90 €Το Tarsa Studios βρίσκεται στο Δρυό ακριβώς πάνω στην παραλία. Απέχει 1 χλμ από τη Χρυσή Ακτή και 15 χλμ από τη Νάουσα.

Αναζήτηση Καταλυμάτων

προσφορές πάρος

πάρος χαρτης