Δείτε τα

ενοικιαζόμενα δωμάτια στον Λογαρά Πάρου


Studios Parian Blu
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 45 €Το Studios Parian Blu βρίσκεται στο Λογαρά 30 μέτρα από την παραλία κι απέχει 500 μέτρα από το Πίσω Λιβάδι.
Nicos Studios & Apartments
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 63 €Το Nicos Studios & Apartments βρίσκεται στο Λογαρά 70 μέτρα από την παραλία.
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Αύρα
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 68 €Τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Αύρα βρίσκονται στο Λογαρά 3 λεπτά με τα πόδια από την παραλία του Λογαρά και της Πούντας.
Studios Prombona To Petrino Spiti
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 50 €Το Studios Prombona To Petrino Spiti βρίσκεται στο Λογαρά 250 μέτρα από την παραλία του Λογαρά και 500 μέτρα από την παραλία της Πούντας.
Kostas & Joanna Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 50 €Το Kostas & Joanna Studios βρίσκεται στο Λογαρά 100 μέτρα από την παραλία και κοντά σε παραθαλάσσιες ταβέρνες και μπαρ.
Deep Blue Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 60 €Το Deep Blue Studios βρίσκεται στο Λογαρά 40 μόλις μέτρα από τη βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία.
Studios Fivos
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 80 €Το Studios Fivos βρίσκεται στο Λογαρά δίπλα στην παραλία του Λογαρά κι απέχει μόλις 4 λεπτά με τα πόδια από την παραλία της Πούντας.
Villa Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 55 €Το Villa Studios βρίσκεται στον Λογαρά 200 μέτρα από την παραλία του Λογαρά. Είναι επίσης πολύ κοντά με τα πόδια στην παραλία Πίσω Λιβάδι.
Όαση
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 55 €Το Όαση βρίσκεται στο Λογαρά 280 μέτρα από την παραλία του Λογαρά. Απέχει 600 μέτρα από την παραλία της Πούντας και 3 χλμ από την παραλία της Χρυσής Ακτής.
Aspro Villas
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 150 €Το Aspro Villas βρίσκεται στο Λογαρά κι απέχει 11 χλμ από την κοσμοπολίτικη Νάουσα.

Αναζήτηση Καταλυμάτων

προσφορές πάρος

πάρος χαρτης