Δείτε τα

ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Νάουσα Πάρου


Antonia Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 50 €Το Antonia Studios βρίσκεται στη Νάουσα 300 μέτρα από την παραλία των Αγίων Αναργύρων και πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης.
Nikolas Naousa Guesthouse
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 50 €Το Nikolas Naousa Guesthouse βρίσκεται στη Νάουσα 250 μέτρα από το λιμανάκι και το κάστρο της Νάουσας.
Katerina Apartments & Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 75 €Το Katerina Apartments & Studios βρίσκεται στη Νάουσα 200 μέτρα από την παραλία Πιπέρι και 100 μέτρα από το κέντρο της πόλης.
Katerina's Ηouse
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 66 €Το Katerina's Ηouse βρίσκεται στη Νάουσα 200 μέτρα από την παραλία των Αγίων Αναργύρων και πολύ κοντά σε ταβέρνες, καταστήματα και καφετέριες.
Bungalows Marina
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 67 €Το Bungalows Marina βρίσκεται στη Νάουσα 200 μέτρα από την παραλία των Αγίων Αναργύρων και 100 μέτρα από το κέντρο της πόλης.
Διαμερίσματα Αλέα
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 70 €Τα Διαμερίσματα Αλέα βρίσκονται στη Νάουσα 500 μέτρα από το κέντρο και 200 μέτρα από την παραλία Πιπέρι.
Flora Rooms
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 65 €Το Flora Rooms βρίσκεται στη Νάουσα 50 μέτρα από την παραλία κι απέχει 100 μέτρα από το κέντρο της πόλης όπου θα βρείτε καφετέριες, ταβέρνες και καταστήματα.
Pension Anna
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 55 €Η Pension Anna βρίσκεται στη Νάουσα δίπλα στην κεντρική πλατεία κι απέχει 500 μέτρα από την παραλία Πιπέρι.
Archipelagos Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 65 €Το Archipelagos Studios βρίσκεται στη Νάουσα 100 μέτρα από την παραλία και 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης.
Lorenzo Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 70 €Το Lorenzo Studios βρίσκεται στη Νάουσα 300 μέτρα από το γραφικό ενετικό λιμανάκι και το κάστρο.

Αναζήτηση Καταλυμάτων

προσφορές πάρος

πάρος χαρτης