Δείτε τα

ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Παροικιά Πάρου


Villa Katerina
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 35 €Το Villa Katerina βρίσκεται στην Παροικιά 100 μέτρα από την παραλία Κάτω Γιαλός κι απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια και καταστήματα.
Δωμάτια Σπύρος
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 50 €Τα Δωμάτια Σπύρος βρίσκονται στην Παροικιά 50 μέτρα από την παραλία κι απέχουν 100 μέτρα από το λιμάνι της Παροικιάς και 10 χλμ από το αεροδρόμιο της Πάρου.
Paros Rooms
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 50 €Το Paros Rooms βρίσκεται στην Παροικιά 50 μέτρα από την παραλία κι απέχει 1 χλμ από το λιμάνι.
Pension Chanioti
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 30 €Η Pension Chanioti βρίσκεται στην Παροικιά 350 μέτρα από την παραλία Λιβάδια κι απέχει περίπου 1 χλμ από το κέντρο της πόλης.
Στούντιο Ροδιά
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 45 €Το Στούντιο Ροδιά βρίσκεται στην Παροικιά 80 μέτρα από την παραλία κι απέχει 400 μέτρα από το λιμάνι και το κέντρο της πόλης.
Paros Paradise Apartments
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 120 €Το Paros Paradise Apartments βρίσκεται στην Παροικιά 90 μέτρα από την παραλία Λιβάδια και 20 λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι.
Ampeli Apartments
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 55 €Το Ampeli Apartments βρίσκεται στην Παροικιά 80 μέτρα από την παραλία κι απέχει 800 μέτρα από το λιμάνι της Παροικιάς.
Malamas Apartments
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 50 €Το Malamas Apartments βρίσκεται στην Παροικιά, 10 λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι και το κέντρο της πόλης.
Olympian-Apartments
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 50 €Το Olympian-Apartments βρίσκεται στην Παροικιά 300 μέτρα από την εκκλησία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής και πολύ κοντά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης.
Capricorns Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 69 €Το Capricorns Studios βρίσκεται στην Παροικιά στην περιοχή Κρωτήρι. Απέχει 2 χλμ από το λιμάνι της Παροικιάς και 10 χλμ από το αεροδρόμιο του νησιού.

Αναζήτηση Καταλυμάτων

προσφορές πάρος

πάρος χαρτης