Δείτε τα

ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Πίσω Λιβάδι Πάρου


Villa Melina
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 43 €Το Villa Melina βρίσκεται στο Πίσω Λιβάδι 100 μέτρα από την παραλία κι απέχει 15 χλμ από τη Νάουσα και 17 χλμ από την Παροικιά.
Paros Rita Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 99 €Το Paros Rita Studios βρίσκεται στο Πίσω Λιβάδι 100 μέτρα από την παραλία Καμινάκι και 300 μέτρα από την παραλία Πίσω Λιβάδι.
Vrohaki Studios & Rooms
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 65 €Το Vrohaki Studios & Rooms βρίσκεται στο Πίσω Λιβάδι 50 μέτρα από την παραλία, τα μαγαζιά, τα εστιατόρια και τις καφετέριες.
Paradise Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 60 €Το Paradise Studios βρίσκεται στο Πίσω Λιβάδι κι απέχει 1,2 χλμ από το Punda Beach Club.
Louisa
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 800 €Η πολυτελής βίλα Louisa βρίσκεται στο Πίσω Λιβάδι κι απέχει 2 χλμ από την παραλία της Πούντας.
Elena Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 81 €Το Elena Studios βρίσκεται στο Πίσω Λιβάδι 100 μέτρα από την παραλία.
Carmel Studios & Apartments
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 85 €Το Carmel Studios & Apartments βρίσκεται στο Πίσω Λιβάδι 50 μέτρα από την παραλία. Απέχει 12 χλμ από τη Νάουσα, 17 χλμ από το λιμάνι της Παροικιάς και 18 χλμ από το αεροδρόμιο.
Villa Morfia
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 200 €To Villa Morfia βρίσκεται στο Πίσω Λιβάδι κι απέχει 1,6 χλμ από το Punda Beach Club.
Cymothoe Villas
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 215 €Το Cymothoe Villas βρίσκεται στο Πίσω Λιβάδι δίπλα στην παραλία κι απέχει 500 μέτρα από το Punda Beach Club και 11 χλμ από το αεροδρόμιο της Πάρου.
Newly Built Two Storey Villa
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 345 €Το Newly Built Two Storey Villa βρίσκεται στο Πίσω Λιβάδι 150 μέτρα από την παραλία.

Αναζήτηση Καταλυμάτων

προσφορές πάρος

πάρος χαρτης