Δείτε τα

ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Χρυσή Ακτή Πάρου


Elizabeth
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 58 €Το Elizabeth βρίσκεται στη Χρυσή Ακτή 300 μέτρα από την παραλία. Απέχει 2 χλμ από το Δρυό, 4χλμ από το Πίσω Λιβάδι και 20 χλμ από την Παροικιά.
Flora & Agelos Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 50 €Το Flora & Agelos Studios βρίσκεται 500 μέτρα από τη Χρυσή Ακτή σε μία περιοχή που λέγεται Μπουντάρι 50 μέτρα από την παραλία.
Porto Paradiso
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 100 €Το Porto Paradiso βρίσκεται στη Χρυσή Ακτή διπλα στην παραλία και σε απόσταση 50 μέτρων από εστιατόρια και μπαρ.
Kelly's
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 90 €Το Kelly's βρίσκεται τη Χρυσή Ακτή 50 μέτρα από την παραλία Μπουτάρη και 200 μέτρα από την παραλία Χρυσή Ακτή.
Golden Sea Villas
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 150 €Το Golden Sea Villas βρίσκεται στη Χρυσή Ακτή δίπλα στην παραλία κι απέχει 14 χλμ από το αεροδρόμιο της Πάρου και 22 χλμ από τη Νάουσα αλλά και το λιμάνι της Παροικιάς.
Villa Golden View
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 550 €Η Villa Golden View βρίσκεται στη Χρυσή Ακτή κι απέχει 12 χλμ από τη Νάουσα και 13 χλμ από τη Σάντα Μαρία.
Crystal Villa I
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 410 €Το Crystal Villa I βρίσκεται στη Χρυσή Ακτή 400 μέτρα από την παραλία κι απέχει λίγο μόλις μέτρα από σούπερ μάρκετ, καταστήματα, καφετέριες και ταβέρνες.
Crystal Villa II
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 550 €Το Crystal Villa II βρίσκεται στη Χρυσή Ακτή 400 μέτρα από την παραλία και πολύ κοντά με τα πόδια στα μαγαζιά, τις ταβέρνες, τις καφετέριες και τα μπαρ.

Αναζήτηση Καταλυμάτων

προσφορές πάρος

πάρος χαρτης