Καταχώρηση Προσφοράς

Η καταχώρηση προσφορών στον Τουριστικό Οδηγό Παρος.gr θα σας ανταμείψει με την παρουσίαση της επιχείρησής σας σε 2 περίοπτες θέσεις άμεσης και εύκολης πρόσβασης των επισκεπτών στην σελίδα www.παρος.gr και στην αντίστοιχη περιοχή της σελίδας μας στο facebook.

Όπως θα έχετε ήδη προσέξει από την σύντομη πλοήγηση σας στον τουριστικό μας οδηγό, σας ακολουθεί πάντα το μεγάλο και έντονο κόκκινο κουμπί με τίτλο "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΡΟΣ" (αντίστοιχα και στο facebook). Εκεί μέσα λοιπόν προβάλλονται όλες οι καταχωρήσεις των προσφορών.

Όπως και στην απλή καταχώρηση της επιχείρησης σας στον οδηγό μας, έτσι και στην καταχώρηση των προσφορών σας πετυχαίνετε 2 διαφημιστικές προβολές, η μία είναι στο ειδικά σχεδιασμένο μενού για τις προσφορές "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΡΟΣ" και η άλλη είναι στην προσωπική σελίδα του οδηγού στο κοινωνικό δίκτυο του Facebook σε αντίστοιχα ευδιάκριτο σημείο.

Η διαφημιστική προβολή της προσφοράς σας στη σελίδα www.παρος.gr και στο facebook δημιουργείται αυτόματα και άμεσα, μόλις ολοκληρώσετε την καταχώρηση σας.

 

ΠακέτοΗμέρεςΠαρος.grFacebookΚόστος
pro30* 30 39 EUR
kat90 90 105 EUR
kat180 180 150 EUR
kat365 365 195 EUR

*Το πακέτο pro30 συνηθίζεται στις καταχωρήσεις προσφορών.

 

Περιληπτικά η διαδικασία καταχώρησης προσφοράς


Η καταχώρηση προσφοράς στον Τουριστικό Οδηγό Πάρος.gr είναι πολύ απλή και σύντομη. Η διαδικασία ξεκινάει δημιουργώντας τον προσωπικό σας λογαριασμό από το παρακάτω link εγγραφής (αγνοείστε αυτό το βήμα εάν είστε ήδη μέλος).

 

Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και πατήσετε το κουμπί εγγραφή τότε θα σας αποσταλεί ένα email όπου θα το βρείτε στα εισερχόμενα σας ή καμιά φορά στο φάκελο των ανεπιθύμητων μηνυμάτων του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.

 

Μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία ενεργοποίησης τότε θα μπορείτε να κάνετε σύνδεση στο Παρος.gr και να κάνετε την καταχώρηση σας από το Μενού Χρήστη που θα το βρείτε στα δεξιά σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Κατά την διαδικασία της καταχώρησης προσφοράς θα πρέπει να επιλέξετε την κατηγορία "Προσφορές" και να επιλέξετε το χαμηλότερο πακέτο προώθησης 30 ημέρες - 39 EUR (αν και μπορείτε να επιλέξετε όποιο πακέτο εσείς θέλετε ανάλογα με την διάρκεια που θέλετε να έχει η προσφορά σας).

Αναζήτηση Καταλυμάτων

προσφορές πάρος

πάρος χαρτης