Καταχώρηση στον οδηγό

Η επιλογή σας να καταχωρήσετε την επιχείρηση σας στον Τουριστικό Οδηγό Παρος.gr είναι μία επιλογή όπου θα σας δώσει την πληρέστερη διαφημιστική προώθηση στο χώρο του διαδικτύου.

Με την καταχώρηση σας στον οδηγό μας αυτόματα πετυχένετε 2 διαφημιστικές προβολές, η μία είναι στην σελίδα μας www.παρος.gr και η άλλη είναι στην προσωπική σελίδα του οδηγού στο κοινωνικό δίκτυο του Facebook.

Η διαφημιστική προβολή σας στη σελίδα www.παρος.gr και στο facebook δημιουργείται αυτόματα και άμεσα, μόλις ολοκληρώσετε την καταχώρηση σας.

 

ΠακέτοΕίδοςΗμέρεςΠαρος.grFacebookΚόστος
free7 Καταχώρηση Επιχείρησης 7 Δωρεάν
kat365 Καταχώρηση Επιχείρησης 365 75 EUR
pro15* Καταχώρηση Προσφοράς 15 20 EUR

*Το πακέτο pro15 είναι για καταχώρηση προσφορών.

 

Τι περιλαμβάνει η καταχώρηση επιχείρησης


Όλες οι καταχωρήσεις στον οδηγό μας είναι ισάξιες μεταξύ τους και όλες παίρνουν ακριβώς την ίδια προβολή. Με την καταχώρηση της επιχείρησης σας δίνετε η δυνατότητα να καταχωρήσετε τον τίτλο, το είδος, σύντομη και μεγάλη περιγραφή, τα στοιχεία επικοινωνίας, την ιστοσελίδα της επιχείρησης σας και 10 φωτογραφίες καλής ανάλυσης.

 

Περιληπτικά η διαδικασία καταχώρησης επιχείρησης


Η καταχώρηση στον Τουριστικό Οδηγό Πάρος.gr είναι πολύ απλή και σύντομη. Η διαδικασία ξεκινάει δημιουργώντας τον προσωπικό σας λογαριασμό από το παρακάτω link εγγραφής (αγνοείστε αυτό το βήμα εάν είστε ήδη μέλος).

 

Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και πατήσετε το κουμπί εγγραφή τότε θα σας αποσταλεί ένα email όπου θα το βρείτε στα εισερχόμενα σας ή καμιά φορά στο φάκελο των ανεπιθύμητων μηνυμάτων του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.

 

Μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία ενεργοποίησης τότε θα μπορείτε να κάνετε σύνδεση στο Παρος.gr και να κάνετε την καταχώρηση σας από το Μενού Χρήστη που θα το βρείτε στα δεξιά σας.

Αναζήτηση Καταλυμάτων

προσφορές πάρος

πάρος χαρτης