Δείτε τα

ξενοδοχεία στην Αλυκή Πάρου


Galatis Hotel
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 76 €Το Galatis Hotel βρίσκεται στην Αλυκή ακριβώς δίπλα στην παραλία κι απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Παροικιά.
Ξενοδοχείο Αγγελική
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 63 €Το Ξενοδοχείο Αγγελική βρίσκεται στην Αλυκή δίπλα στην αμμώδη παραλία και 1,5 χλμ μακρυά από το αεροδρόμιο του νησιού.
Eleni's Budget Accommodation
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 55 €Το Eleni's Budget Accommodation βρίσκεται στην Αλυκή 150 μέτρα από το κέντρο της πόλης και 200 μέτρα από την παραλία.
Galaxy Apartments
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 80 €Το Galaxy Apartments βρίσκεται στην Αλυκή 500 μέτρα από την παραλία κι απέχει 7 λεπτά από εστιατόρια, ταβέρνες και μαγαζιά.
Parosland Hotel
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 115 €Το Parosland Hotel βρίσκεται στην Αλυκή, 300 μέτρα από την παραλία. Απέχει 1 χλμ από το αεροδρόμιο και 9 χλμ από το λιμάνι της Παροικιάς.
Aphrodite Boutique Hotel
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 120 €Το Aphrodite Boutique Hotel βρίσκεται 100 μέτρα από την Αλυκή κοντά σε 3 διαφορετικές παραλίες.
Narges
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 130 €Το ξενοδοχείο Narges βρίσκεται στην Αλυκή, 4 λεπτά με το αυτοκίνητο κοντά στο αεροδρόμιο. Από το λιμάνι της Παροικιάς απέχει 13 χλμ.
Ostria Studios Apartments
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 99 €Το Ostria Studios Apartments βρίσκεται στην Αλυκή ακριβώς δίπλα στην παραλία κι απέχει 1,5 χλμ από το αεροδρόμιο του νησιού και 12 χλμ από το λιμάνι της Παροικιάς.
Agrikia
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 55 €Το Agrikia βρίσκεται στην Αλυκή κι απέχει 1 χλμ από το αεροδρόμιο και 16 χλμ από τη Νάουσα.
Holidays in Paros
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 56 €Το Holidays in Paros βρίσκεται στην Αλυκή 150 μέτρα από την παραλία κι απέχει 2 χλμ από το αεροδρόμιο και 12 χλμ από το λιμάνι της Παροικιάς.

Αναζήτηση Καταλυμάτων

προσφορές πάρος

πάρος χαρτης