Δείτε τα

ξενοδοχεία στην Αλυκή Πάρου


Galatis Hotel
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 76 €Το Galatis Hotel βρίσκεται στην Αλυκή ακριβώς δίπλα στην παραλία κι απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Παροικιά.
Ξενοδοχείο Αγγελική
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 63 €Το Ξενοδοχείο Αγγελική βρίσκεται στην Αλυκή δίπλα στην αμμώδη παραλία και 1,5 χλμ μακρυά από το αεροδρόμιο του νησιού.
Parosland Hotel
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 115 €Το Parosland Hotel βρίσκεται στην Αλυκή, 300 μέτρα από την παραλία. Απέχει 1 χλμ από το αεροδρόμιο και 9 χλμ από το λιμάνι της Παροικιάς.
Aphrodite Boutique Hotel
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 120 €Το Aphrodite Boutique Hotel βρίσκεται 100 μέτρα από την Αλυκή κοντά σε 3 διαφορετικές παραλίες.
Galaxy Apartments
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 80 €Το Galaxy Apartments βρίσκεται στην Αλυκή 500 μέτρα από την παραλία κι απέχει 7 λεπτά από εστιατόρια, ταβέρνες και μαγαζιά.
Eleni's Budget Accommodation
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 55 €Το Eleni's Budget Accommodation βρίσκεται στην Αλυκή 150 μέτρα από το κέντρο της πόλης και 200 μέτρα από την παραλία.
Narges
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 130 €Το ξενοδοχείο Narges βρίσκεται στην Αλυκή, 4 λεπτά με το αυτοκίνητο κοντά στο αεροδρόμιο. Από το λιμάνι της Παροικιάς απέχει 13 χλμ.
Ostria Studios Apartments
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 99 €Το Ostria Studios Apartments βρίσκεται στην Αλυκή ακριβώς δίπλα στην παραλία κι απέχει 1,5 χλμ από το αεροδρόμιο του νησιού και 12 χλμ από το λιμάνι της Παροικιάς.
Apostolis Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 60 €Το Apostolis Studios βρίσκεται στην Αλυκή 90 μέτρα από την παραλία κι απέχει 2 χλμ από το αεροδρόμιο του νησιού και 12 χλμ από το λιμάνι της Παροικιάς.
Agrikia
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 55 €Το Agrikia βρίσκεται στην Αλυκή κι απέχει 1 χλμ από το αεροδρόμιο και 16 χλμ από τη Νάουσα.

Αναζήτηση Καταλυμάτων

προσφορές πάρος

πάρος χαρτης