Δείτε τα

ξενοδοχεία στην Παροικιά Πάρου


Paradiso Club Malatesta
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 120 €Το Paradiso Club Malatesta βρίσκεται στην Παροικιά 2 χλμ από το κέντρο και το λιμάνι, δίπλα στην παραλία Μαρτσέλο.
Krotiri Bay
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 75 €Το Krotiri Bay βρίσκεται στην Παροικιά λίγο πιο έξω από το κέντρο της σε μία περιοχή που λέγεται Κρωτήρι.
Ξενοδοχείο Αιγαίον
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 52 €Το Ξενοδοχείο Αιγαίον βρίσκεται στην Παροικιά 10 λεπτά με τα πόδια από την παραλία και το λιμάνι. Απέχει 10 χλμ από το αεροδρόμιο και την κοσμοπολίτικη Νάουσα.
Anna Platanou Hotel
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 105 €Το Anna Platanou Hotel βρίσκεται στην Παροικιά μόλις 150 μέτρα από την παραλία και πάρα πολύ κοντά στο δρόμο όπου βρίσκονται ταβέρνες, μπαρ και νυχτερινά κέντρα.
Ξενοδοχείο Δούκισσα
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 65 €Το Hotel Doukissa βρίσκεται στην Παροικιά δίπλα σε πευκοδάσος πολύ κοντά στο λιμάνι και απέχει μόλις 300 μέτρα από την παραλία Λιβάδια.
Icarus Rooms
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 60 €Το Icarus Rooms βρίσκεται στην Παροικιά 100 μέτρα από την παραλία Λιβάδια κι απέχει λίγα λεπτά με τα πόδια από εστιατόρια και ταβέρνες.
Bella Vista Studios
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 62 €Το Bella Vista Studios βρίσκεται στην Παροικιά, σε μία περιοχή που λέγεται Στέρνα κι απέχει 80 μέτρα από την παραλία και 400 μέτρα από το κέντρο της Παροικιάς.
Ξενοδοχείο Αστερίας
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 72 €Το Ξενοδοχείο Αστερίας βρίσκεται στην Παροικιά, 50 μέτρα από την παραλία Λιβάδια και 500 μέτρα από το λιμάνι της πόλης.
Ξενοδοχείο Μαρίνος
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 51 €Το Ξενοδοχείο Μαρίνος βρίσκεται στην Παροικιά δίπλα στην παραλία Λιβάδια και 500 μέτρα μακρυά από το κέντρο της Παροικιάς.
Stella Hotel
ΠεριγραφήΔιανυκτέρευση από: 60 €Το Stella Hotel βρίσκεται στην Παροικιά, πολύ κοντά σε αμμώδη παραλία και απέχει 6 λεπτά με τα πόδια από την Εκκλησία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής.

Αναζήτηση Καταλυμάτων

προσφορές πάρος

πάρος χαρτης