
Παραλία Αγία Ειρήνη Θυμίζει Καραιβική με τους γιγάντιους φοίνικες που υπάρχουν. Βρίσκεται στο νότιο άκρο του ορμού της Παροικιάς, 4 χλμ απ την πρωτεύουσα.
Η υπηρεσία προώθηση στο Facebook είναι μια άμεση επιλογή που μπορείτε να κάνετε για να προωθήσετε μια προσφορά ή την καταχώρηση στον Τουριστικό οδηγό Παρος.gr που μόλις κάνατε ή ακόμα και απ' ευθείας την ιστοσελίδα σας. Η ειδοποίηση πάει στους φίλους της προσωπικής σελίδας στο facebook του τουριστικού οδηγού αλλά και στους φίλους των φίλων τους με αποτέλεσμα να μπορείτε να κάνετε την προώθηση σας σε αρκετές χιλιάδες άτομα σε σύντομο χρονικό διάστημα (μέσα σε 5 ημέρες).
Αυτός ο τρόπος προώθησης είναι σύντομος και ενδείκνυται κυρίως σε προώθηση προσφορών καθώς απευθύνεται σε τεράστιο κοινό σε πολύ χαμηλό κόστος. Σκεφτείτε να μοιράζατε 20.000 φεϊ βολάν, άραγε σε πόσες μέρες θα τα μοιράζατε; Πόσο στοχευμένα θα ήταν; Και το σημαντικότερο ποιο θα ήταν το συνολικό κόστος για όλα αυτα;
Πακέτο | Ημέρες | Προβολές | Κόστος | |
---|---|---|---|---|
fb1 | περίπου 5 | περίπου 6.000 | ✔ | 34 EUR |
fb2 | περίπου 5 | περίπου 10.000 | ✔ | 45 EUR |
fb3 | περίπου 5 | περίπου 15.000 | ✔ | 56 EUR |
Η διαδικασία προώθησης στο facebook στον Τουριστικό οδηγό Πάρος.gr είναι πολύ απλή και σύντομη. Η διαδικασία ξεκινάει δημιουργώντας τον προσωπικό σας λογαριασμό από το παρακάτω link εγγραφής (αγνοείστε αυτό το βήμα εάν είστε ήδη μέλος).
Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και πατήσετε το κουμπί εγγραφή τότε θα σας αποσταλεί ένα email όπου θα το βρείτε στα εισερχόμενα σας ή καμιά φορά στον φάκελο των ανεπιθύμητων μηνυμάτων του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.
Μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία ενεργοποίησης τότε θα μπορείτε να κάνετε σύνδεση στο Παρος.gr και να συμπληρώσετε τα στοιχεία της προώθσης στο facebook που θέλετε να κάνετε από το Μενού Χρήστη που θα το βρείτε στα δεξιά σας.
Παραλία Αγία Ειρήνη Θυμίζει Καραιβική με τους γιγάντιους φοίνικες που υπάρχουν. Βρίσκεται στο νότιο άκρο του ορμού της Παροικιάς, 4 χλμ απ την πρωτεύουσα.
Το ευρέως γνωστό όνομα αυτής της παραλίας είναι Σούβλια, αλλά οι ντόπιοι την λένε Δελφίνι λόγω ενός εστιατορίου που λειτουργεί στην αμμουδιά της. Βρίσκεται λίγο έξω από την Παροικιά.
Τα λόγια είναι περιττά για αυτή την παραλία. Βρίσκεται κοντά στην Αλύκη. Απίστευτης ομορφιάς αμμουδιά πεντακάθαρα νερά με άπλετο χώρο καθώς υπάρχει οργανωμένο τμήμα αλλά και μη οργανωμένο.
Πήρε το όνομα της από την εκκλησία του Αι-Γιάννη Δέτου που βρίσκεται στον κατάλευκο λόφο δεξιά της. Βρίσκεται στο βορειοδυτικό άκρο του ορμού της Νάουσας, στη χερσόνησο του Αι-Γιάννη Δέτου.
Πολύ μεγάλη παραλία σε έκταση, κοντά στο χωριό Μάρμαρα στην ανατολική πλευρά της Πάρου. Η παραλία μπορεί να χαρακτηριστεί ως επίγειος παράδεισος, με την ολόχρυση άμμο, τα γαλαζοπράσινα, κρυστάλλινα, ρηχά νερά και την θέα προς την απέναντι Νάξο.